• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0896619481
    • Бебешка количка Бъги EURO-CART CORSO Асортимент

     Euro Cart
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     CORSO на EURO CART е голяма количка с максималната товароносимост до 26,5 килограма !  Състои се от максимално тегло на детето до 22 кг ,  натоварване на коша за багаж до 3 кг  и чанта до 1,5 кг.

     Седалката на CORSO е голяма и широка. Сенникът е окачен високо над облегалката, така че количката може лесно да побере дори голямо дете. Голяма, допълнителна секция на сенника се появява след отваряне на ципа. В задната част на сенника има голям вентилационен панел с цип и практичен джоб. Облегалката е плавно регулируема от напълно легнало до напълно седнало положение. За по-малките деца меката, удобна възглавница, прикрепена към горната част на облегалката, ще бъде плюс. Разбира се, тя може да бъде демонтирана по всяко време. Специалните 5-точкови предпазни колани се регулират по височина. Седалката може да се използва за деца от раждането (седалка 0+). Не забравяйте обаче, че когато превозвате дете под 6 месеца или дете, което все още не е седнало самостоятелно, облегалката трябва да бъде поставена в легнало положение.

       

     Големите, колела с каучукови гуми и протектор ще се представят добре на всякакви повърхности (включително сняг). Окачването на всички колела е проектирано по такъв начин, че оптимално да подглажда седалката. Ако искате да го тествате, натиснете върху седалката, а не върху дръжката на количката. Много колички на пазара имат меко окачване, което се усеща добре на дръжката на количката, но всъщност седалката поема вибрациите.

     CORSO в комплекта има покривало за крака за зимата и дъждобран с вентилационна система.

     Въпреки размера си и предназначена за деца до 22 кг, CORSO се сгъва много лесно в малък размер. Когато е сгъната, тя стои изправена и предпазния борд се превръща в практична дръжка за носене. CORSO е изключително лека количка за своите размери. Теглото на количката е само 8,8 кг, което е чудесен резултат за голяма количка с каучукови колела. Дръжката на количка CORSO е разположен на 103 см над земята, което означава, че е ергономично настроен за хора с височина от 155 см до 190 см. Хората в това положение ще управляват удобно количката, без краката им да удрят задното окачване. Тапицерията на количката CORSO е изработена от импрегнирани (водоотблъскващи) „меланжеви“ материи в модни цветове. За да повишат безопасността, дизайнерите са използвали отразяващи елементи от всяка страна на количката (отразяващи лога и довършителни ленти).

     ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА CORSO PRAM:

     • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ТОВАР ДО 26,5 KG - максималната товароносимост на количката включва максималното тегло на дете до 22 кг, максималното натоварване на кошницата е 3 кг, а максималното натоварване на чантата е 1,5 кг.
     • ЗА ДЕЦА ДО 22 KG - количката CORSO е произведена в съответствие с европейските стандарти за безопасност EN 1888-1: 2018 и EN 1888-2: 2018, което освен всичко друго означава, че седалката за количка е предназначена за деца с тегло до 22 кг.
     • ГОЛЕМИ КАУЧУКОВИ КОЛЕЛА - благодарение на безкамерни колела с каучукови гуми и всесезонен протектор, CORSO ще бъде идеалена за всякакъв терен. Гуменото колело предотвратява плъзгане по гладки повърхности като керамични плочки. В допълнение, целогодишният протектор позволява удобно използване на количката и на сняг.
     • КОМФОРТ НА СЕДАЛКАТА - системата за окачване на количка CORSO е проектирана по такъв начин, че перфектно да абсорбира вибрациите към седалката на количката. Когато тествате амортизацията в магазин, трябва да натискате върху равнината на седалката, а не върху дръжката на количката. Така проектираната амортизация е най-ефективната на практика. На пазара има много колички, чиято амортизация се усеща добре на дръжката, но въздействието му върху седалката е незначително.

     Технически спецификации:

     - голяма седалка със сенник, окачен високо,

     - сертифицирана седалка за деца от раждането до 22 кг

     - плавно регулиране на облегалката от напълно легнало до напълно седнало положение,

     - регулиране на опората за крака,

     - големи каучукови колела с целогодишен протектор,

     - абсорбиране на удари на всички колела (омекотява седалката на количката),

     - широк коловоз (увеличава стабилността на количката),

     - лека алуминиева конструкция,

     - саморегулиращи се предни колела с възможност за заключване в права посока,

     - крачна спирачка,

     - голям сенник с допълнителна секция,

     - голям вентилационен панел, затворен с цип в задната част на кабината,

     - предпазна борд, облицовани с екологична кожа,

     - 5-точков предпазен колан, сертифициран за деца от раждането до 22 кг,

     - произведени в съответствие с европейския стандарт за безопасност EN 1888-1: 2018 и EN 1888-2: 2018 (за деца до 22 кг!),

     - дъждобран с отвори, покриващи цялата тапицерия на количката,

     - покривало за краката на детето (покривало за зимата),

     - практичен просторен джоб в задната част на седалката,

     - удобна възглавница под главата на бебето от мека материя,

     - отразяваща облицовка отстрани на количката и отпред (видимост и безопасност),

     - импрегниран плат и модерни водоустойчиви ципове,

     - сенник с UV филтър.

      

      

     Технически данни:

     РАЗМЕРИ [cm]:

      

     • Разгънат с колела: 86 x 56 x 103
     • Сгънат с колела: 40 x 56 x 67
     • Дължина на повърхността за спане: 89
     • Ширина на седалката: 37
     • Височина на облегалката: 44
     • Дълбочина на седалката: 24
     • Дължина на подложката за крака: 21
     • Диаметър на колелото (отпред / отзад): 18/24

      

     ТЕГЛО [kg]: 8,80

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter